2014. június 25., szerda

3. kritika - The secrets of the forest


The secrets of the forest
http://thesecretsoftheforest.blogspot.hu/

Fejléc: Nem szeretnélek megbántani, egyáltalán nem ez a célom, sokkal inkább az, hogy jobb irányba tereljelek. A blogodon körülnézve észrevettem, hogy a fejlécet nem te készítetted, ezért is mondom azt, hogy szerintem fordulj valaki máshoz. Megmondom őszintén, nekem nem tetszik. A színek eléggé elütnek egymástól és a három karakter is összetömörülve szerepel. A felirat árnyalatai is eléggé furcsa, nem illenek sem a bloghoz, sem magához a fejléchez. Javaslom minél előbb cseréld le!

10/ 2

Kinézet: Újra szeretnék kicsit belekötni a kinézetbe. A fejléc mellett maga a blog külseje sem valami olvasócsalogató. Amint nekiláttam a történet olvasásához nem kellett sok, hogy megfájduljon a szemem a fekete sablon, fehér betűk miatt. Szerintem a sablont mindenképp cseréld le! A háttér maga nem rossz, egyáltalán nem, viszont az a kikötésem lenne, hogy olyat próbálj berakni, ami mind a fejléchez, mind a sablonhoz valamint a betűkhöz is igazodik, mert ez nem igazán illik ide. 

10/ 5

Történet: Végre egy olyan pont, ahol nem panaszkodhatok! Nagyon szépen és választékosan írsz, kevés szóismétléssel, viszont mindemellett, ami nagyon elérte a tetszésem azok a tájleírások. Azonban azt tanácsolom, hogy próbáld kicsit elhanyagolni a sok mondta vagy éppen a kérdezte szavakat és azok szinonimáival pótold!  Ennek ellenére is a történet nagyon jó, eredeti és ha egy pici érzelmet is viszel Elena karakterébe, akkor rögtön megszínesíted ezzel a történetet és az ember jobban bele éli magát a szemszögébe! 

10/ 9

Mindent összevetve: Nem elhanyagolható a blogod, csak némi desing hibád van, ami ugyebár ennyi tehetséges szerkesztő mellett eltörpül. Az írásod szép és rendezett, nem utolsó sorban pedig, nem unalmas! És aki szívesen olvas ilyen történeteket annak én is bátran ajánlanám! Reménykedem benne, hogy nem sértettelek meg a kritikával! Sok sikert kívánok a továbbra is a blogodhoz! Őszintén örülnék, ha nagyobb olvasottságnak örvendnél! 

30/ 16 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése