2014. július 15., kedd

27. Kritika - A szerelem és a gyűlölet útvesztője


Fejléc: Kezdeném azzal, hogy a fejléc nagyon szép, mivel az egyik társam csinálta. Szépen összemosta a képeket, és a szereplők is szépen vannak kivágva. És most biztos, azt fogod mondani, azért dicsérem, mert a társam. Arról szó sincs, hiszen már évek óta ismerem. Szépen dolgozik, bár ez hasonlítható facebook borítóképhez, de ettől eltekintve hibátlan. És nem bántásként mondom neked, de jobban elolvashattad volna szabályzatot, mert ki van írva, hogy ha fejlécet rendelsz, akkor légy oly kedves, és rakd ki, hogy ki készítette, mert ő volt olyan kedves, és fáradozott vele, annak ellenére, hogy nem szereti benne a főszereplő fiút. És megköszönni nem luxus. Remélem ezek után ki rakod, mert tényleg jól esne neki egy kis elismerés. Remélem nem bántottalak meg ezzel.

10/10

Háttér és kinézet: A fejlécedhez illik a háttér. Megtalálhatóak oldalt a menüpontok, ami hál istennek nem csicsás. A chat is beleolvad a kinézetbe, és úgy látom cserék is vannak. Egyszerű, de mégis szépen mutat minden.

10/10

Történet: Mivel csak egy fejezetet láttam fent, ezért csak arról írok kritikát. Meg mondom neked őszintén az eleje még tetszett, de utána a történet olyan sablonossá vált, hogy untam az egészet. Van egy lány, aki imád rajzolni, és természetesen kiről? Hát a One Direction-ról. Érdekes, hogy pályázik egy versenyre, és meg is nyeri. Több száz jelentkezőből, pont ő? Ez, annyira nevetséges. És, a srácok olyan menőek, hogy rögtön ájuldoznia kell. Nem bántásnak szántam, de ezek a dolgok annyira ki ismerhetőek. Majd beleszeret az egyikbe, aki nem más, mint Harry, de ő majd annyira el lesz magától szállva, hogy lefogja szarni a csajt. Brooke, ezért utálni, és szeretni fogja, ami egy kicsit sem meglepő. Már az sem lepne meg, hogy a következő fejezetben szerelmet vallana neki. És majd jönnek a gondok, mert a fiúknak a hírneve a tét. 
A fogalmazásoddal semmi bajom nincs, mert szépen írsz, csak a történet eléggé ki ismerhető. 

10/2

Helyesírás: Láttam egy- két elírt szót, de attól függetlenül szépen írsz.

10/10

Összegzés: 40/32

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése